Bloemen bestellen & laten bezorgen met Koping Flora

Bij Koping Flora kunt u bloemen online bestellen en ze vandaag nog laten bezorgen! Koping Flora, is een keten van bloemenwinkels in de regio Ermelo, Harderwijk en Putten gespecialiseerd in het bezorgen van bloemen, planten en boeketarrangementen in heel Nederland.

Dé bloemen webshop met een ruim assortiment bloemen en planten dagelijks vers van de veiling via onze eigen groothandel. Ook voor rouw- en trouwarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres. Niet voor niets bestaat deze b(l)oeiende organisatie al meer dan 50 jaar.

Alle boeketten worden vakkundig en zorgvuldig samengesteld door onze eigen collega’s in de winkels of collega-bloemisten voor bezorgingen in de rest van Nederland. Op maandag tot en met zaterdag geldt voor onze webshop; vóór 12.00 uur besteld, is dezelfde dag bezorgd! Dus heeft u iets te vieren of wilt u iemand steunen in moeilijke tijden. Zeg het met een bloemetje. Wij zorgen dat de bloemen op tijd en goed terecht komen.

Bloemen online bestellen en laten bezorgen? Dat doet u met de webshop van Koping Flora.

Gefeliciteerd
Verjaardag
Geboorte
Bedankt
Beterschap
Rouwarrangement
Moederdag
Boeket op maat
Nog meer mooie bloemen

DAAROM Koping Flora

  • Voor 12uur = vandaag geleverd
  • Altijd 7 euro bezorging
  • Bloemen vers van de veiling
  • Veilig betalen


Hulp nodig bel:
Tel: 0341-763735 (winkeltijden)
E-mail: info@kopingflora.nl
Telefoonnummer en email van filiaal Drielanden te Harderwijk. Ander nummer nodig? Kijk even onder het kopje vestigingen.

Onderdeel van:
Van Wijk Bloemen en planten
KvK-nummer: 08014133
Btw-identificatienummer: NL124.813.860.B.01

Algemene Voorwaarden